Šuplíčky

aplikace (4) do kuchyně (5) fimo (6) hračky (4) kabelky (3) kapsičky (5) obaly (1) ostatní (1) panenky (1) patchwork (16) pro děti (5) rodina (2) šité šperky (3) šperky (5) TILDA (1) vánoce (5)

sobota 25. února 2012

Tilda Andělka - poprvé (a ne naposledy)

Všechno je jednou poprvé, to je známá věc. Nevím jak vy, ale já se vždy na své poprvé těším. Už dlouho jsem pokukovala po panenkách, kterým se říká Tilda.  
Jednu Tildičku - Andělku, jsem koupila od Katušky k Vánocům mojí sestře. Když jsem rozbalila balíček, ve kterém panenka ze Slovenska přišla, nečekala jsem, že mě její krása až tak zasáhne. Viděla jsem ji poprvé a hned jsem věděla, že si alespoň jednu nohatou krásku musím zkusit ušít pro sebe.
Mám ráda výzvy a tato krásná panenka výzvou je. Když jsem na ni získala střih, bylo mi jasné, že další mé "poprvé" je na dosah. Neměla jsem doma klasické látky, ze kterých se tyto panenky šijí, tak jsem použila látky české.
 Panenka není dokonalá, nějaká ta chybička se na ní najde, ale i tak ji mám ráda. Její vlásky jsou rezavé, což také není nejčastěji používaná barva na vlásky těchto panenek. Tuto barvu vybrala moje dcera Bára, které se rezavé vlasy moc líbí (i ona sama má v současné době rezavé vlasy). Obličej panence dcera namalovala sama.

Panenka je dělaná s láskou a jsem ráda, že zůstala ve vlastnictví mé dcery, už proto, že jsem do té panenky zašila i kousek svého srdce. Doufám, že ji bude Andělka ochraňovat co nejdéle ♥







3 komentáře:

  1. Musím říct, že je moc krásná a hlavně je to váš originál, protože má krásnou hlavinku vytvarovanou dokulata a moc jí sluší. Vlásky se mi moc líbííí a je krásně nalíčená :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná!!! Já si Andělky rozhodně netroufám, ale jednu mi přinesl Ježíšek :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Danku Andělka je hodně povedená!
    A navíc si dovolím popřát krásnou neděli a pozvat Tě k nakouknutí ke mně do blogu, mám tam pro Tebe malé překvapení:-)Jana

    OdpovědětVymazat

Díky za návštěvu, zajímají mě vaše názory a reakce, takže pokud mi zde necháte komentář, budu moc ráda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...