Šuplíčky

aplikace (4) do kuchyně (5) fimo (6) hračky (4) kabelky (3) kapsičky (5) obaly (1) ostatní (1) panenky (1) patchwork (16) pro děti (5) rodina (2) šité šperky (3) šperky (5) TILDA (1) vánoce (5)

pátek 20. července 2012

Další pelíšek pro kocoura?

Určitě to Vy, kdo máte doma kočku moc dobře znáte. 
Šijete něco velkého a potřebujete si to rozložit, aby jste přesvědčili, jestli se to rýsuje podle Vašich představ. Rozložíte to tedy na nějvětší plochu, kterou doma máte, což  je většinou podlaha a najednou se odněkud objeví Vaše kočička nebo pejsek a zabere strategické místo... tedy prostředek Vašeho díla :D U nás to funguje tak, že se neochotně po několikátem upozornění přesunou na okraj mého "díla"... Když ale vidí, že se zlobím a že jde do tuhého, neochotně změní svoji pozici, ale vždycky se drží co nejblíže... Tady je pár fotek, ze kterých je poznat, že si nevymýšlím ;)
A JAK JSTE NA TOM VY??
Deku brzy dokončím, ale Čičín má smůlu, jeho pelíšek to nebude :D

To byla práce, donutit ho, aby si ustlal vedle těch bloků :D

Tady jsem byla trpělivější, chtěla jsem ho tam chvilku nechat,
ale on moji dobrou vůli zneužil a usnul :D

7 komentářů:

  1. Ahoj. Děkuji za návštěvu a komentáž. Koukám kolik tady máš krásných věcí! Zkušenosti mám úplně stejné a na chalupě to vylepšují packami od bláta. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu Tě uklidnit Danuš, že je to jak přes kopírák! :o)) A to mi ještě "bobruje" pod tou rozloženou prací a když to ještě není posešíváné, tak si to můžu nanovo poskládat...achjo... :o))
    A moc krásný je ten bílozrzek - že je to kocour?

    OdpovědětVymazat
  3. jamala - u nás packy od bláta nehrozí :)) - naši kocouři ven moc nechodí a pejsek ví, že když má špinavé packy, tak si na "moje" lehat nesmí.

    Lenko - "bobruje" hezký výraz :-D ... taky se mi stává, že odejdu od stroje a když se vrátím, je na budoucím výrobku obsazeno a o tom, že pouze poskládané kousky je to nejlepší místo na procházení a válení anio nemluvím :-D A máš pravdu, oba kocouři jsou kluci...

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi byla u nás? :-))) Jakmile položím něco na zem, už je z toho pelíšek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bišonci dělají, ten náš je to samé :)) Jak něco položím na zem, hned má pocit, že je to jeho :)

      Vymazat
  5. Plně souhlasím, v případě, že si čtu - tak zaručeně položí tlapičku zrovna na to místo :-). Máme takové tři roky asi čtyřletého kocourka z útulku, nedávno jsem dostala ještě malé kotě - mohu potvrdit, že oba dělají to samé:-), ale bez nich by bylo tak smutno....Máme ještě dva pejsky - převážně venku - musí hlídat - zrovna dnes večer jsem ještě chvíli poseděla venku - na klíně malého kocourka a na noze mi ležel skoro 40ti kilový pes:-) - bylo nám spolu hezky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 40 kilo na klíně? :-O Tak to je výkon, náš pejsek má 8 kg a taky mi leze na klín. A s tím čtením je to u nás stejné, jakmile otevřu časlopis nebo knížku, tak kocouři zaberou strategické místo, nejlépe uprostřed. Hlavně aby tam byl text :D

      Vymazat

Díky za návštěvu, zajímají mě vaše názory a reakce, takže pokud mi zde necháte komentář, budu moc ráda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...