Šuplíčky

aplikace (4) do kuchyně (5) fimo (6) hračky (4) kabelky (3) kapsičky (5) obaly (1) ostatní (1) panenky (1) patchwork (16) pro děti (5) rodina (2) šité šperky (3) šperky (5) TILDA (1) vánoce (5)

neděle 4. prosince 2011

Než ježíšek zacinká...

Protože se kvapem blíží Vánoce a já si už dlouho neušila nový ubrus, rozhodla jsem se, že letos budeme mít na stole změnu. V minulém roce jsem se přihlásila k Ireně do kurzu na "konvergenci". Šít jsem sice začala, ale nestihla jsem ji dokončit, protože mi zkrátka chyběl čas. Letos jsem se odhodlala a ubrousek dokončila.
Použila jsem klasické vánoční barvy - červenou, zelenou a bílou. Nechybí ani zlatá barva, kterou jsou látky potištěny. Rozměr ubrusu je 70 x 67 cm. Měl to být sice čtverec, ale vloudila se chybička a já omylem ořízla jednu stranu 2x :-D

Tak tady je ten můj "zázrak"...




4 komentáře:

  1. Je moc hezký,už jsem několikrát přemýšlela, jak se tohle dělá:))

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, je to trochu složitější proces--> 4 čtverce sešít, pak s určitou pravidelností rozřezat, proházet a sešít. Celou práci otočit, opět rozřezat, proházet a znovu sešít. A je hotovo :))

    OdpovědětVymazat
  3. No hezký popis, než bych to proházela, tak bych to asi i vyházela. Takže se do takových složitostí ani nebudu pouštět:))

    OdpovědětVymazat

Díky za návštěvu, zajímají mě vaše názory a reakce, takže pokud mi zde necháte komentář, budu moc ráda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...