Šuplíčky

aplikace (4) do kuchyně (5) fimo (6) hračky (4) kabelky (3) kapsičky (5) obaly (1) ostatní (1) panenky (1) patchwork (16) pro děti (5) rodina (2) šité šperky (3) šperky (5) TILDA (1) vánoce (5)

neděle 11. března 2012

Kočičí kamarádi - taštička pro malé slečny

Pamatuji si dobu, kdy byla moje dcera malá. Ráda se mnou chodila nakupovat a pokaždé byla důležitá "až na půdu", když mohla sama něco odnést domů. První malinkatou tašku dostala ke svým druhým Vánocům.  Teď je má dcera velká a pořád se mnou chodí ráda nakupovat...

Nedávno jsem objevila mezi svými poklady jednu látku s dětským motivem. Nejdříve jsem nevěděla, co z ní udělám, ale pak jsem si vzpomněla na moji dceru a na další malé slečny, které rády chodí s maminkou po nákupech a tak vznikla tato taštička, pro malé slečny na cokoliv.... (cvičky, bačkory, pomůcky na odpolední aktivity a kroužky, věci do bazénu, nebo jen tak na procházku či nákup... )  
Malá taštička pro malé slečny, je ušita z české bavlněné látky. Na přední straně je malá kapsička, jejíž obvod zdobí volánek z růžové stužky a mašlička (knoflík) stejné barvy.
Rozměr: š. 27 x 28 x 5 cm. Velikost kapsičky 10 x 12 cm.Kabelka má podšívku, kterou jsem ušila tak nějak automaticky :)))








4 komentáře:

  1. Nádherná taštička, elegantní a přesto veselá :-) To se budou slečny patřičně pyšnit na nákupech :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná taška - z látečky máme obal na knihu :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta je úžasná. Tyhle kočky jsou optimistIcké a z nějakých důvodů mám slabost pro žluté puntíky. j.

    OdpovědětVymazat
  4. je moc pěkná.
    Máš studenta s AS? Kdybys něco potřebovala, tak napiš mailík (je pod profilem)

    OdpovědětVymazat

Díky za návštěvu, zajímají mě vaše názory a reakce, takže pokud mi zde necháte komentář, budu moc ráda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...