Šuplíčky

aplikace (4) do kuchyně (5) fimo (6) hračky (4) kabelky (3) kapsičky (5) obaly (1) ostatní (1) panenky (1) patchwork (16) pro děti (5) rodina (2) šité šperky (3) šperky (5) TILDA (1) vánoce (5)

neděle 4. srpna 2013

Polštářek pro mého rybáře...

 
Můj přítel Pavel je velký rybář. 
Tráví u vody většinu svého volného času a nedávno mě poprosil o ušití menšího polštáře, který by si mohl vozit na ryby sebou. Je jasné, že mě napadaly varianty s rybičkama :D, ale protože je to chlap, tak jsem nechtěla, aby jeho polštář vypadal jako dětský. Ušila jsem ho tedy z tmavě hnědé, mramorované látky a patchworkový pruh, který jsem použila, je kousek, co mi zbyl po ořezání Topu z poslední patchworkové deky




Trochu jsem sice měla obavu, jestli nebude mít přítel výhrady právě k tomu modrému pruhu, ale o tom nepadlo ani slovo... polštářek se mu líbil a hned ho vzal sebou na ryby vyzkoušet :D Ráno pak volal, že polštářek je fajn, že se mu hezky spalo.
 

 


 

Jinak bych ještě měla napsat, že přestože jsem za svůj život ušila hromadu polštářů, toto je první polštář, který mu jsem mu za ty roky, co jsme spolu ušila... z toho je jasné, že nejen kovářova kobyla chodí bosa ;)



  




 Zapínání jsem řešila zipem, který mám v poslední době nejradši. 










 

4 komentáře:

  1. V jednoduchosti je krása a polštářek pro chlapa nemůže být přezdobený. Tenhle je akorát, ani načančaný, ani úplně obyčejný, prostě a jednoduše hezký. A jestli se mu na něm dobře spalo, tak to je největší pochvala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evi díky moc, taky si myslím, že pro chlapa je akorát a majitel s ním je spokojený a to je pro mě hlavní ;)

      Vymazat

Díky za návštěvu, zajímají mě vaše názory a reakce, takže pokud mi zde necháte komentář, budu moc ráda.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...